Január

Všeobecne: Luna: Odkrývanie tajomstiev, ktoré sa pred nami niekto snažil ukryť. Tak by sa dal v jednej vete skonštatovať priebeh tohto mesiaca. Niektoré veci a situácie, ktoré vyjdú na povrch budú až príliš páliť. Budú to informácie, ktoré vytvoria v spoločnosti výbušnú energiu . Jediné čo nám ostane bude pozrieť sa na veci iným pohľadom - nadhľadom. Prinesie nám to súce dosť bolesti a sklamania ale ako sa hovorí, po búrke vysvitne slnko a veci sa pohnú síce pomaly ale iste k lepšiemu.

Vzťahy: Čakajú nás nové výzvy a nové pokušenia. Celý mesiac sa bude niesť v energii lásky a vernosti. Niektorí si vzťahy posilnia, iní stretnú svoju spriaznenú dušu. Čakajte skvelé správy a a návrhy, či žiadosti o ruku. Čas dozrel na naplnenie snov o šťastnej rodine ako to poznáme z rozprávok .

Kariéra: Po pracovne stránke nás čaká podobne ako vo vzťahoch krásny čas. Očakávajte nové príležitosti, ktoré sa môžu ukázať ako lesk z jasného neba. Aj tie záležitosti, ktoré vyzerali ako sen sa začnú zhmotňovať. Nebojte sa požiadať svojich priateľov o pomoc. Sú Vám zaviazaní za všetko čo ste pre nich robili doteraz Vy.

Rada anjelov: Všetko zlé ja za Vami, a pred Vami sú nekonečné možnosti . Ak máte dôveru v nás , možné je všetko. Buďte tolerantní , nájdite svoju sebaúctu a hodnotu. Buďte otvorení učeniu druhých aj seba samého na Vašej duchovnej ceste . Vaša viera v nás Vám pomáha na ceste za svojim lepším JA.

Afirmácia: Strach nie je žiadna skutočnosť, len často desivý pocit či myšlienka. Moje vedomie sa práve teraz napĺňa pozitívnymi myšlienkovými vzorcami , ktoré prispievajú k môjmu bohatstvu, zdraviu a láskyplným vzťahom. Myšlienky, ktoré si práve teraz volím a ktorým verím vytvárajú moju lepšiu budúcnosť. Tieto myšlienky utvárajú moje skúsenosti pre zajtrajšok, budúci týždeň ako aj celý budúci rok . Mám odvahu zmeniť svoje myšlienky a tým aj celý svoj život k lepšiemu.

Február

Všeobecne: SVET – karta naznačuje, že tento mesiac sa bude mnoho situácii a udalostí ukončovať . Prichádza čas zmien. Niečo sme uzavreli aby sme niečo nové mohli začať. A že to nové bude stáť za to , to je viac ako isté. Čakajú nás nové úspešné časy, kedy sa zhmotnia naše priania a sny. Niektorí si nájdu nové zamestnanie, iní dosiahnu vyrovnaný rozpočet . A poniektorých postretne nové vzplanutie a láska ako hrom . Všetko zapadá na svoje miesto a to čo sa nám zdalo neprekonateľné je zrazu zrozumiteľné a my sme konečne začali chápať dôvody, ktoré nám nedali spať posledné týždne a mesiace. Tajomstvá sú odkryté a my poznáme karty ktoré máme na ruke , aby sme s nimi mohli rozohrať novú partiu života.

Vzťahy: Ako som už spomínala v mesiaci február buďme pripravení na rýchle bláznivé zamilovanie, nové ponuky a zážitky. Čaká nás čas zábav, hudby a tanca. Láska bude dýchať na nás na každom kroku a my budeme od šťastia doslova lietať Mnoho nájde svoju spriaznenú dušu medzi najbližšími priateľmi, všimnú si niečo čo nevideli možno roky, a pritom to mali na dosah ruky.

Kariéra: Tak ako sa nám bude dariť vo vzťahoch a láske , tak o to horšie to bude na poli pracovnom a finančnom. Je potrebné si dávať pozor na podraz - môžete ho očakávať od staršej osoby vo Vašom okolí, ktorá skrátka bude bojkotovať každú zmenu . Budete musieť vynaložiť veľa úsilia na uskutočnenie plánov, na posun v kariére. Ale nemajte strach, všetko je len do času. A tak sa hlavne nevzdávajte svojich plánov, len máte možnosť o nich popremýšľať viac a do detailov.

Rada anjelov: Buďte optimista a buďte otvorený/á novým príležitostiam a myšlienkam. Všetko sa deje tak ako má, aj v prípade , že tomu momentálne nerozumiete, dôverujte a neskôr pochopíte. Dôverujte, že ste na správnej ceste aj keď teraz ešte nevidíte svetlo na konci tunelu. Používajte len pozitívne slová a myšlienky, pretože sa rýchle zhmotňujú v realite. Požiadajte nás o zrušenie účinkov Vášho nedávneho negatívneho myslenia.

Afirmácia: Každý deň sa učím niečo nové. Život sú dvere, ktoré sa otvárajú a zatvárajú novým zážitkom a skúsenostiam. Všetko je súčasťou života – zlé aj dobré. Som v bezpečí. Nekritizujem ani neposudzujem seba ani iných. Mám slobodu milovať samého seba takého aký som.

Marec

Všeobecne: SILA nám ukazuje, že tento mesiac nebude práve z tých ľahkých. Po hýrení v predchádzajúcich dňoch prišiel čas si všetko pekne usporiadať a premyslieť čo s novými skúsenosťami a známosťami urobíme. Takže pekne poporiadku – zastaviť sa , ukľudniť sa, pourieť sa na veci zo všetkých strán, premietnuť si všetky možné scenáre a nájsť vnútornú silu sa rozhodnúť. Asi tak by sme mohli v jednoduchosti nastaviť plán práce na tento mesiac. Niektoré veci a udalosti nás mali len nakopnúť, niektoré posunúť ďalej. Každopádne každá skúsenosť má svoj zmysel. Preto sa nebojme malých zdržaní v uskutočnení našich plánov. Pekne po jednom krôčiku a pomaly predsa ďalej zájdeme. Spútajme našu neskrotnosť a netrpezlivosť a premeňme na vnútornú silu, s ktorou zvládneme všetko najlepšie ako vieme.

Vzťahy: Pevné zakotvenie vo fungujúcich vzťahoch a naopak ostré výčitky v tých nefunkčných môžeme očakávať práve v marci. Ale dobre vieme všetci že aj po najväčšej búrke nastane čas kľudu. A presne to môžeme očakávať aj my. Ak sa na výčitky pozrieme ako na priestor na zlepšenie, tak predsa nie je čoho sa báť. Všetko je o uhle pohľadu. Čo je pevné , nájde posilnenie hlavne zo strany ženskej energie, ktorá najlepšie vie ako vytvoriť domácu pohodu a šťastie. Stačí otvoriť srdce a počúvať svoju intuíciu. V tých menej funkčných vzťahoch je možno čas si sadnúť a prebrať v kľude pripomienky oboch strán a nájsť riešenie. Vždy je o čo bojovať , pretože láska prekoná všetko.

Kariéra: Nové príležitosti , nové stretnutia , ktorá môžu priniesť nové možnosti. Často to budú dokonca možnosti , ktoré nám budú otvárať dvere do pracovných príležitosti vo svete. Pozor by sme si však mali dávať na všetky dostupnú informácie, aby sme nepodpísali niečo skôr ako si to overíme . Môže sa stať, že niektoré informácie sa budú zahmlievať , a to by sa nám mohlo vypomstiť časom. No ak si veci preveríme a súhlasíme, nie je čoho sa báť. Možno stačí rovnako ako malé deti, len sa rozbehnúť šťastiu v ústrety a veriť .

 

Rada anjelov: Všetko je tak ako má byť. Skúste sa pozrieť do minulosti na svoje priania a zistíte, že sa práve dejú. Buďte silní a očakávajte zázraky. Počúvajte intuíciu , to sa Vám my snažíme ukázať cestu . práve teraz ste veľmi citlivý na všetky energie a preto sa vyhýbajte všetkému „ostrému“ vo vzťahoch i myšlienkach

Afirmácia: Zvyšujem svoju energiu. Moje myšlienky sú vibrácie, ktoré priťahujú pozitívne alebo negatívne energie, preto sa snažím všetky myšlienky napĺňať energiou lásky a neobmedzených možností. Tým do svojho života privolávam lásku, hojnosť , zdravie a úspech. Som ochotný sa meniť a rásť. Som pozitívny človek . Mám radosť z toho, že to tak je.

Apríl

Všeobecne: SPRAVODLIVOSŤ: V predchádzajúcich mesiacoch sme mali čas si premyslieť čo od života chceme a čo už nie. Je čas vyjsť zo svojho vnútra a prevetrať všetky svoje zákutia duše. Dajme si dole pásku z očí a pozrime sa pravde do očí. Čo uvidíme? Sme spokojní so svojimi myšlienkami a smerovaním života? ÁNO?? Potom je všetko v poriadku a môžeme sa pripraviť na stabilitu a prosperitu, ktorá nás čaká. NIE?? Tak potom poďme s tým niečo urobiť. Všetko máme vo svojich rukách len sa prestať báť. Možno ešte presne nevieme kam nás zavedie táto cesta ale určite vieme , že je nevyhnutná. Takže posledné sčítanie pre a proti a ideme na to .

Vzťahy: Zábava, zábava, a ešte raz zábava. Tak nejako by sme sa mali nastaviť na tento mesiac. Samozrejme, minca má vždy dve strany a tak pozor, aby ste to aj so zábavou neprehnali. Mohli by na to doplatiť oficiálne vzťahy . Preto si premyslite dobre s kým a aký typ zábavy uprednostníte. Niektoré vzťahy prejdú zaťažkávacou skúškou , a niektoré to dokonca posunie k vyššej méte. Možné je všetko.

Kariéra: Konečne sme sa dočkali zlepšenia aj v oblasti práce a financií. Čakajú nás lepšie a ľahšie časy. Niektorých dokonca zvýšenie platu či životnej úrovne. Týkať sa to bude hlavne loajálnych a verných zamestnancov na ktorých sa roky zabúdalo.

Rada anjelov: Obdobie čakania a zmätkov , neistoty sa chýli ku koncu. Je čas uzdravenia. Archanjel Rafael odkazuje, že je tu pre nás a pomáha nám pri uzdravovaní iných aj seba. Všímajte si symbolov a znamení , ktoré Vám pomáhajú porozumieť pravde.

Afirmácia: Som na stále meniacej sa ceste. Môj život je stále nový a svieži, každý koniec je novým začiatkom . Mám neobmedzený potenciál. Láska k sebe samému a radostné, šťastné myšlienky sú najrýchlejšou cestou k vytvoreniu krásneho života. Nechávam odísť všetko čo patrí minulosti , aby vznikol priestor pre novú budúcnosť.

Máj

Všeobecne: VOZ nám prináša energiu pohybu, vývoja , posunu... A presne o tom bude tento mesiac. Začína nová etapa , nový začiatok hlavne vo vzťahoch – či už manželských, partnerských , kamarátskych alebo pracovných. Nadbytok a naplnenie tak ako sa na máj patrí . Každému podľa zásluh a vnútorného nastavenia, podľa vývoja za posledné mesiace a týždne, tak ako sme sa postavili osudu a životu tak teraz prišiel čas na získanie odmeny. Stojíme nad priepasťou a je len na nás či urobíme krok do neznáma za šťastím . Kto sa nebojí bude odmenený. Čaká nás mnoho energie a lásky , máme odvahu a silu na zmeny. Tak po

Vzťahy: Kedy sa viac venovať láske ak nie v máji? JKocky sú hodené a každý si to užije podľa zásluh. Spriaznené duše sa nájdu v aj v tejto realite a môžu očakávať naplnenie svojho osudu. Zhodia sa masky a deň prinesie odkrytie tajomstiev, ktoré nám ukážu tú správnu voľbu. Voľbu lásky. A aj v prípade ak by sa vyskytli nejaké nedorozumenia, nakoniec zvíťazí LASKA, pretože to je to v živote najdôležitejšie.

Kariéra: Situácia sa zlepšuje deň za dňom. Máme možnosti si polepšiť . To čo je nám dané , dostaneme . Nebojme sa uplatniť svoje talenty, ktoré sme dostali do vienka. Je najvyšší čas ich ukázať a dostať za ne aj odmenu. Naučili sme sa byť spoľahliví, verní a to sa cení. Skúsme sa poobzerať vôkol a nájdeme možno maličkosť, ktorá nám unikala . A práve táto nás posunie k úspechu.

Rada anjelov: Vaši blízki v nebi stoja pri Vás . Nerobte si starosti a pocíťte ich milujúcu blízkosť. Zbierate to čo ste zasiali. Snívajte a čoskoro príde k naplneniu Vašich snov. Čistíme energiu , ktorá Vás obklopuje od všetkého negatívneho. Čakajte veľké šťastné zmeny vo Vašom živote .

Afirmácia: Môj život je radosť. Volím si radosť. Dnes je tu život pre mňa aby som si ho užíval/a. Prežívam kľud a uvoľnenie. Užívam si život. Verím, že všetko čo potrebujem vedieť, sa mi zjaví v pravý čas na správnom mieste. Nechávam odísť minulosť, aby vznikol priestor pre budúcnosť.

Jún

Všeobecne: KOLESO ŠŤASTIA: Všetky mesiace doteraz boli ako na hojdačke, lepšie a horšie – koniec a začiatok , a tak to bude aj teraz. Niečo sa končí a niečo začína. Skúsme sa pozrieť do svojho vnútra, na dno duše čo nás ešte robí šťastným a čo už nie . Nebojme sa vykročiť z bludiska nášho podvedomie, pretože práve to vie najlepšie čo je pre nás dobré. Máme silu a energiu to zmeniť, a tak to urobme skôr ako budeme na konci života spomínať na nevyužité šance. Verme sebe a svojej intuícii, že nás povedú tou správnou cestou za šťastím. .

Vzťahy: Šťastné náhody, splnené priania, vymodlené vzťahy..toto nás čaká a neminie. Niektorí z nás poznajú lásku svojho života na cestách, na dovolenke, niekde pri vode.... Skrátka pod šťastnou hviezdou

Kariéra: Možno niektoré veci nie sú tak ako by sme chceli, ale nebojme sa . Všetko sa na dobré obráti. Verme priateľom, ktorí verne stoja po našom boku už dlho. Možno nám prinesú myšlienku, ktorá naštartuje novú etapu našej kariéry. A to nám prinesie aj zlepšenie finančnej stránky.

Rada anjelov: Vaše životné možnosti sú pripravené na zmenu v kariére. Ste posol svetla , ktorý prišiel na Zem učiť o láske. Nastal čas zbaviť sa všetkých negatívnych myšlienok , pocitov a energií. Premyslite si svoje pôsobenie na iných a buďte spravodliví.

Afirmácia: Milujem byť sám/a sebou. Som kľudná . Keď sa ráno prebudí, cítim radosť , že môžem stráviť ďalší deň sám so sebou. Všímam si požehnaní. Vďačnosť nás stavia do pozície, kedy si uvedomujeme , že niečo máme a nie že niečo chceme . Takže ďakujem za všetko čo mám viac ako sa sťažujem na to čo nemám. Venujem sa rozvoju svojej duše, aby som mohol uskutočniť pozitívne zmeny. Moje heslo znie: Život je tu dnes pre mňa a ja si ho užívam. Je jednoduché robiť potrebné zmeny v mojom myslení a realite.

 

Prihlásenie



Kto je online

Máme hostí: 5 pripojení

Partneri